Co ke koštu?

Napsal Jiří Andreas (») 10. 3. 2013 v kategorii Vinotéka 83 - Poctivá vína., přečteno: 805×
clebanekv.jpg

Co ke koštu?

K ochutnávkám vín se všeobecně doporučuje klasický chléb, který neutralizuje chuť a umožní tak plnohodnotné vychutnání si dalších doušků vína. Opravdu dodá ochutnávkám novou chuťovou dimenzi!

A co "frčí" u nás? Pekařský skvost z naší votické pekárny rodiny Kučerů - CHLEBÁNEK! Jeho výjimečná chuť a roztomilý tvar si získal srdce všech nás, ochutnávačů, a proto na konci každé ochutnávky znělo unizóno: příště zas ke krásným vínům "chlebánek" nezapomenout!

Pokud jste milovníci vín a hledáte harmonii k Vašim vínům, jednoznačně doporučuji právě tento unikátní CHLEBÁNEK! :)


Hodnocení:     nejlepší   1 2 3 4 5   odpad
Facebook MySpace Google Twitter Topčlánky.cz Linkuj.cz Jagg.cz Vybrali.sme.sk Del.icio.us

Komentáře

Zobrazit: standardní | od aktivních | poslední příspěvky | všechno
Článek ještě nebyl okomentován.


Nový komentář

Téma:
Jméno:
Notif. e-mail *:
Komentář:
  [b] [obr]
Odpovězte prosím číslicemi: Součet čísel tři a osm